Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Bart68

23. 10. 2009 15:05
Žilo by se možná o něco líp nám,

ale horší by to bylo pro lidi z reklamního průmyslu. Reklama je obrovský byznys zaměstnávající tisíce, neli miliony lidí po celám světě. Vydělávají na ní i majitelé pozemků kde stojí bilolboardy a tak dál. Těm všem by se to určitě nelíbilo :-)

0 0
možnosti
P

PetraHor

23. 10. 2009 15:13
Re: Žilo by se možná o něco líp nám,

Hlavně by se to nelíbilo výrobcům a dovozcům. Spoléhat na to že někdo půjde okolo regálu a koupí si zrovna jeho jogurt je dost naivní představa.

0 0
možnosti
P

PetraHor

23. 10. 2009 15:01
Milá zlatá.

Člověk potřebuje jíst, pít, vylučovat a rozmnožovat se. K tomu aby mohl jíst a pít, musí pracovat. Vzhledem k tomu že tady proběhla vědeckotechnická revoluce a o potraviny se stará pouze hrstka lidí, musíme chtě nechtě vyrábět - prodávat a pochopitelně i kupovat ony zbytečnosti, jinak by 90% lidí na planetě brzo zheblo hlady. Nemusim kupovat, ale pak nemůžu počítat s tím že si ostatní budou něco kupovat ode mě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1620x
Jsem rozená optimistka, milující život a vše, co s sebou přináší... Ráda cestuju a poznávám nové lidi i jiné kultury. Pracuji jako terapeut a kouč osobního rozvoje www.jolanadominguez.cz.
Mimo jiné se věnuji prodeji šperků a bižuterie z přírodních materiálů a polodrahokamů, které i sama vyrábím. Více na www.aaa-taino-galerie.com