Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

_Aleister_

19. 10. 2009 19:43
Povězte mi, kterak alpa na cukru vyléčí zanícený slepák...

nebo jak vás zachrábí jitrocel před T- lymfomem. sám některé aspekty přírodní medicíny využívám, ale vy tady melete páté přes deváté ...

0 0
možnosti

IBM R.I.P.

17. 10. 2009 14:01
Ten nejlepší lék

na většinu běžných nemocí máme neustále u sebe, je zadarmo a je vyroben každému z nás přesně na míru. Jenže jsme na to už zapomněli. Doktoři a farmaceutické koncerny se dobře starají, aby to tak zůstalo.

0 0
možnosti

Satyriana

17. 10. 2009 10:31
Souhlas!!!

Koukám, že se honem našli mrzouti, co musí Vaše slova shodit. Pro ně tedy upřesňuji: Největší byznys je s lidským strachem. S vitamíny, pilulky na banální nemoci, odstraňování varovných příznaků. Pálí tě žáha? Pokračuj ve svém stylu, ale spolkni tabletku. o TOMHLE to celé je.

Já své děti ve školním věku léčila zlomkem tablety acylpyrinu. Protože nebyly zvyklé, zabrala jim medikace o "tonáži" pilulky pro kojence. Dále otužilost, čaj s citrónem, pocení, vlhký vzduch, obklady a zábaly. Diferencované teplo, alpa kápnutá na obklad při zánětu středního ucha. Mně osobně dodnes zabírá obyčejný penicilín.

Nejsem bylinkářka, nejsem esoterička, pouze jsem omrkla pár věcí ze života a regulérní léčby na dětské klinice za normalizace. V době, kdy pro záchranu dětí dostávali doktoři od známých ze Sanopzu převzácné léky pod rukou...

Kdo chce být zdravý, potřebuje zdravě žít a umět se radovat z maličkostí - když holt z velkých nemůže. Jenže to znamená máknout na sobě. Že vy se toho bojíte, remcalové?

0 0
možnosti

stařec bez moře

16. 10. 2009 9:31
Mám tchyni, které je 83 let.

Zcela jistě patří mezi podporovatele tohoto pochybného byznysu. Jak se někde objeví reklama na něco co podporue zdraví, už ji to na chalupu vezeme. Víra její ji uzdravuje a já ji to neberu.

0 0
možnosti

vsamotar

15. 10. 2009 12:00
Doktor

V mnohém s vámi souhlasím, ale z textu jsem pochopil zejména to, že máte dementní doktorku, která na všechno předepisuje antibiotika. Doporučuji (pokud je to možné) změnu! ;-)

0 0
možnosti

loogieboy

15. 10. 2009 11:11
NEPOCHOPENI

Uznavam, ze brat leky na kazdou blbost je nesmysl a zdravy zivotni styl je mnohem lepsim medikamentem, ale farmaceuticke firmy vyrabi i medikamenty, ktere nelze prirodnimi preparaty nahradit a zachrani rocne miliony zivotu....

0 0
možnosti

dropa

15. 10. 2009 15:24
Re: NEPOCHOPENI

A to někdo zpochybňuje...?

0 0
možnosti

jarod7

15. 10. 2009 10:44
Souvislosti

Ono je to take o zpusobu zivota, o vztahu k Bohu a tim i k prirode. Spolehnu-li se od mladi jen na to, ze nemoc muze vylecit jen chemie a pritom nemoc muze byt upozornenim na to, ze je v mem zivote neco v neporadku, potom se ocitmu v zacarovanem kruhu. Kazdy lek ma vedlejsi ucinky, takze jedno leci a druhe nici. Stale proklamovana antibiotika sice zanet vyleci, ale s kazdou dalsi aplikaci postupne oslabuji imunitni system, takze nenoci maji vetsi sanci se projevit. Tvurce antibiotik se na konci zivota zdesil nad jejich vyuzivanim a to nezil v dnesni dobe. A co hormonalni regulace oplodneni? Mnohe zeny se potom divi, ze po letech uzivani maji najednou nemoci s kterymi nepocitaly. Potom se skutecne  toho moc neda delat, nez zkouset dalsi a dalsi silnejsi chemicke leky. Nejen telo je treba zivit a lecit, ale take i dusi.

0 0
možnosti

Pravda vítězí

15. 10. 2009 10:33
Důležitost minerálů, vitamínů a stravy pro vaše zdraví !!!!!

Připravili jsme pro vás přepis přednášky Dr. Joel Wallacha, který patří k nejuznávanějším odborníkům v této oblasti. Takže doporčuji začít přečtením jeho přednášky Mrtví lékaři nelžou, vydanou dnes zároveň s tímto článkem no a pak samozřejmě shlédnutím filmu Food matters (Strava rozhoduje). Otázka stravování, vitamínů a minerálů pro tělo je opravdu natolik důležitá, že Evropská Unie postupně začíná zakazovat určité vitamíny a minerály či doplňky. My vám je ještě jsme schopni v nejbližší době nabídnout v nově otevřeném e-shopu Biozero.cz, který by měl snad už definitivně otevřít během řádově 14 dní, ovšem EU nám bude postupně další a další doplňky zakazovat, podle tzv. Codex Alimentarius by potom měly přijít na řadu i různé vaše domácí pěstování, takže zapomeňte na svá rajčata či brambory.

http://tinyurl.com/ykneqe6

0 0
možnosti

dropa

15. 10. 2009 16:52
Re: Důležitost minerálů, vitamínů a stravy pro vaše zdraví !!!!!

Hlavně ty minerály musej bejt KOLOIDNÍ a hodně "mastné" jinak nefungujou!;-DR^

0 0
možnosti

mtis

15. 10. 2009 10:05
Hezká story o tom, jak se od mládí pěstuje alkoholik.

"Na bolení břicha jsem dostala alpu na cukr, na bolení hlavy alpu na cukr, při škrábání v krku malilinkou trošku slivovice "

;-D;-D;-D

0 0
možnosti

experience

15. 10. 2009 9:55
Zní to hezky,

a teoreticky máte v mnohém pravdu. Ale jak byste prakticky řešila to, že moderní zdravotnický výzkum se nemá šanci obejít bez obrovských částek, které tyto firmy dávají na výzkum? A pochopitelně chtějí vydělávat. To je totiž zcela dokonalá ukázka toho, jak TRH (dokonce i na částečně monopolizované úrovni) řeší problémy, na které by se žádný stát nezmohl ani finančně ani manažersky.

Jakmile začnete něco zakazovat, nabouráte celý systém, který jako celek funguje jak máloco na světě. Nebudou nové léky, nové přístroje std. Bude spravedlnost v rámci chudého zdravotnictví. Pozitivní bude jen to, že se nebudou vyhazovat peníze za příprabvky sice neškodné, ale taky nepomáhající. Ale to je snad každého volba, ne?

0 0
možnosti

Forrrest

15. 10. 2009 17:01
Re: Zní to hezky,

Přece si lidi nebudou ničit zdraví jen proto, aby podpořili "moderní zdravotnický výzkum"!;-D Porovnáváš neporovnatelné!Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1620x
Jsem rozená optimistka, milující život a vše, co s sebou přináší... Ráda cestuju a poznávám nové lidi i jiné kultury. Pracuji jako terapeut a kouč osobního rozvoje www.jolanadominguez.cz.
Mimo jiné se věnuji prodeji šperků a bižuterie z přírodních materiálů a polodrahokamů, které i sama vyrábím. Více na www.aaa-taino-galerie.com