Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

Majklova_proxy

10. 9. 2009 11:06
No pozor...

...mam pocit, ze poud se vada projevi do sesti mesicu po koupi, mate pravo BUD na optavu, NEBO na odstoupeni od smlouvy. Ze to nevite je Vase chyba, ze to nevi prodeci je trapne.

-

Pred casem jsem bohuzel musel jednu "asistentku internetoveho obchodu" zevrubne poucit o reklamaci neopravitelne vady. Stalo e to par mejlu, citaci, ale nakonec jsme to vyresili.

0 0
možnosti
RV

totenhosen

10. 9. 2009 11:20
Re: No pozor...

To máte samozřejmě pravdu, ale i v tomto případě má prodejce lhůtu 30 dnů na vyřešení. Vy tedy vyberete možnost odstoupení od smlouvy , prodejce to sepíše jako reklamci, pošle na posouzení do servisu, ti to zkontrolujou, že je to ok či nikoliv a prodejce Vám udělá dobropis. Klasický a správný postup. Lidé bohužel hned začnou argumentovat tím "nefungovalo to ani 2 dny vraťte mi peníze, teď hned".

0 0
možnosti
RV

totenhosen

10. 9. 2009 10:46
Připomínka z praxe I.

Jakožto rovněž prodejce mobilů přidám trochu vysvětlujících informací:

Ohledně platbních karet: Průměrná marže na mobilech v obchodě (pokud prodáváte oficiální distribuci) je cca 5-7%. Karetní společnost vám vezme cca 3% , ve finále prodávate tedy s marží 100 - 200 Kč na 5000,- mobilu, pokud vezmete kartu, což není ani na náklady prodejny. Ad ceny na internetu: porovnáte neperovnatelné, na prvních příčkách(nejnižší cena) naleznete vždy weby telefonů z šedého dovozu (tedy s téměř neuplatitelnou zárukou) ať jsou to telefonecky, mobilecek, hypermobil, mobilcool,mobilky,tadykoupimmobil atd weby. Kouněte pozorně do jejich "obchodních podmínek" - telefon je deklarován jako použité zboží  s nemožnosti odpočtu DPH, ale je levnější. Taky bych rád prodával levněji a neplatil DPH ale na to nemám žaludek.

0 0
možnosti
PK

kraken

10. 9. 2009 10:00
no jo, za vsechno se plati

bud mam vsechno "ihned" a bude to drazsi a nebo to ani nebude presne to, co jsem chtel a nebo si dam cas a praci, najdu si informace a pa se podivam na ceny...

Plati to u vseho, nejen mobilu.

0 0
možnosti
K

kubelda

10. 9. 2009 8:38
tohle by většina chlapů neudělala

klasika -ženská

a když jí budete rozebírat a poukazovat na plno chyb , které udělala při nákupu věci

tak se rozčílí a nebude sex, tak jí to manželi všechno uznej

0 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1620x
Jsem rozená optimistka, milující život a vše, co s sebou přináší... Ráda cestuju a poznávám nové lidi i jiné kultury. Pracuji jako terapeut a kouč osobního rozvoje www.jolanadominguez.cz.
Mimo jiné se věnuji prodeji šperků a bižuterie z přírodních materiálů a polodrahokamů, které i sama vyrábím. Více na www.aaa-taino-galerie.com