Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

CarolusIV

27. 8. 2009 16:40
Cikáni nejsou rasa

ale sociální diagnoza.

0 0
možnosti
KK

CarolusIV

27. 8. 2009 16:39
Problém je v tom,

že těch pár slušných integrovatelných cikánů se už dávno integrovalo, a že nechtějí mít se svým etnikem nic společného. Ty stejně nikdo, kdo je zná  za cikány nepovažuje.

Pokud se tu o cikánech bavíme, pak JEN o té drtivé většině, o těch cikánech, kteří chtějí parazitovat, žít z dávek a přilepšovat si kriminalitou a prostitucí.

Pro ty musí platit: Bez vzdělání žádná práce, bez práce žádné peníze, bez peněz  žádné jídlo a bez jídla chcípneš ! A nikdo nad tebou neuroní ani slzičku !

TOHLE musí politici prosadit, a ne ty Kocábovy zlodějské pitomosti !

0 0
možnosti
B

buldogg

27. 8. 2009 13:51
prace je pro toho, kdo ji opravdu hleda

a to jeste ne vzdy, nemaji ji bili inteligentni, vzdelani... kde ji tedy a z jakeho naroku maji vzit nevzdelani cikani, kteri za svoji nevzdelanost mohou dekovat svym nezodpovednym rodicum...proste maji smulu, jako spousta bilych nevzdelanych, ktere rodice take nemotivovali ke vzdelani...ale vsichni tihle musi nejdriv mit sami snahu se vzdelavat a ne ze budou pro ne tvoreny nejake urady.kazdy ma moznost se celozivotne vzdelavat..ale diky bohu uz neni komunismus a i socialismus zdechne, takze nic neni a nebude zadarmo..

0 0
možnosti
B

buldogg

27. 8. 2009 13:51
prace je pro toho, kdo ji opravdu hleda

a to jeste ne vzdy, nemaji ji bili inteligentni, vzdelani... kde ji tedy a y jakeho naroku maji vzit nevydelani cikani, kteri za svoji nevzdelanost mohou dekovat svym nezodpovednym rodicum...proste maji smulu, jako spousta bilych nevydelanych, ktere rodice take nemotivovali ke vzdelani...ale vsichni tihle musi nejdriv mit sami snahu se vzdelavat a ne ze budou pro ne tvoreny nejake urady.kazdy ma moznost se celozivotne vzdelavat..ale diky bohu uz neni komunismus a i socialismus zdechne, takze nic neni a nebude zadarmo..

0 0
možnosti
N

Navara_IV

27. 8. 2009 11:34
Zaprvé cikán

a zadruhé jde o poměr výskytu...

0 0
možnosti
OF

Dezo-Conka

27. 8. 2009 11:15
A k čemu jsou"výherní automaty"

Je to zlodějina,k čemu jsou sázkové kanceláře,nestačily by internetové ?

Všechno je to amorální podnikání a parazitování na chudobě a deziluzích chudých,předeším Romů.

Co je to sportbar ? Obyčejná špeluňka se sázkovkou.Stát okrádá své občany.

                             Jsme lepší než Romové ?NejsmeViz blog M.Václavka.Válíme se na PN ,

0 0
možnosti
OF

Dezo-Conka

27. 8. 2009 11:15
Re: A k čemu jsou"výherní automaty"

80%

nás gadžů bere sociální příspěvky,krátíme daně a krademe.A ještě okradáme Romy

v hernách a sázkových kanceláříchRv

0 0
možnosti
MB

buxus

27. 8. 2009 10:24
Vysvětlete mi jednu věc

Na jedné straně jsou zde neustále popisovány situace, kdy někdo potkal slušného Roma, nebo s ním kamarádí, nebo zná celé slušné rodiny. nic proti tomu, nemám důvod nevěřit, také jich pár slušných znám, nebo jsem znal. Z těchto poznatků pak činí autoři logický a správný závěr - není možné házet všechny do jednoho pytle.

JENŽE! V okažimku, kdy tito lidé začnou psát o majoritní společnosti, pravidlo o neházení do stejného pytle je pohřbeno a zapomenuto (typicky zde pan Šula a mnoho dalších diskutujících) a píše se o tom jací jsme všichni rasisti, vrhači zápaných lahví a xenofobové - bez výjimky. Patříš k majoritě? Tak tady máš nasazenou psí hlavu paušálního viníka. Za všechno můžeš majoritní občane - jen ty, a nikdo jiný. Až se polepšíš a přestaneš s rasistickými postoji, pak jako zázrakem zmizí gheta, nebudou potřebné speciální školy, protože se rodiče budou o děti řádně starat a majitelé herních automatů zemřou hlady.

0 0
možnosti

lubossula

27. 8. 2009 10:32
Re: Vysvětlete mi jednu věc

ale luxusi, ja nehazim nikoho do jednoho pytle.Naopak. Jsem presvedcen, ze vetsina majority je normalni, tedy nerasisticka. Absolutni vetsina. Pokud se vyjadruji o rasismu, vzdy mam na mysli konkretni lidi, autory ci diskutery. Posledne jsme v nasi diskusi resili problem pausalni viny... vite co myslim. Tak prosim nepausalizujme ani pokud jde o Romy. Ja treba znam jen ty naprosto normalni Romy.. Je to samozrejme dano tim, kde bydlim a nikdy jsem netvrdil, ze lide v Janove mohou skutecne byt Romy obtezovani. Ale i ti normalni maji problemy, v jednom pripade jim treba vadi hluk. Hluk zpusobeny tim, ze deti v teto rodine, jsou tri, vitezi vsechny mozne souteze ve hre na hudebni nastroje krajskeho i vyssiho vyznamu. Samozrejme na sve nastroje cvici. Cvici na ne v denni dobe.

0 0
možnosti
IKČ

Ing.Rudolf Kitler-prezident ČSSR

27. 8. 2009 10:13
No vidíš

tys viděla za léto 3 + 1 normálního cikána a já jich vidím denně skoro dvacku se povalovat před barákem ověšeným satelity. :-P

0 0
možnosti

lubossula

27. 8. 2009 10:14
Re: No vidíš

a tise zavidis vid;-D;-D;-D Bud zdrav prezidente!!Kde jsi byl tak dlouho? Sbiral jsi zkusenosti od Medvedeva????

0 0
možnosti

lubossula

27. 8. 2009 10:09
clanek docela o nicem

POkud jste nam chtela sdelit, ze krom pokrikujicich a nepracujicich Romu, jsou i taci Romove, ze kterych bychom si meli brat priklad, napriklad i pokud jde o vychovanost deti, jejich prospech ve skole atd... No vsichni vime. A co dal jste chtela rici???? 

0 0
možnosti
MB

buxus

27. 8. 2009 10:27
Re: clanek docela o nicem

Dobrý den pane Šulo. Autorka nám chtěla ukázat, jak moderně smýšlí, jak je nezaujatá a jaký má cit pro spravedlnost. Když se nebudeme sami chválit, kdopak jiný to za nás udělá?

0 0
možnosti
XX

xaeris

27. 8. 2009 9:55
Není Rom, je jen Cikán

Stejně jako v historii to budou pro mne jen Cikáni.Nestydím se za mluvu svých předků.

0 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1620x
Jsem rozená optimistka, milující život a vše, co s sebou přináší... Ráda cestuju a poznávám nové lidi i jiné kultury. Pracuji jako terapeut a kouč osobního rozvoje www.jolanadominguez.cz.
Mimo jiné se věnuji prodeji šperků a bižuterie z přírodních materiálů a polodrahokamů, které i sama vyrábím. Více na www.aaa-taino-galerie.com